Ayarlar, istatistikler ve kayıtlar silinir. İçerikler (hizmetler, mesajlar vb.) Ayarlar › Eklentiyi kaldırma kutusu işaretli değilse veritabanında kalır. Üyeler “Abone” rolüne çevrilir, hesapları silinmez.
Eklentiyi kaldırma
Hâlâ takıldınız mı? Lisans anahtarınızla destek talebi açın; bir iş günü içinde yanıtlıyoruz.